Wij gaan verhuizen!

Wij gaan verhuizen naar een prachtig pand op een prachtige locatie in Drunen.


Wij gaan verhuizen!


Wellicht heeft u het grote nieuws al gehoord!

Inmiddels zitten we al weer heel wat jaartjes in Waalwijk waar wij steeds verder uit ons jasje groeien. En dat jasje zit voortaan zo strak dat wij niet meer functioneel en professioneel kunnen werken. Een poos geleden viel ons oog op een pand wat te huur stond in Drunen en wat al langere tijd fungeerde als “De fietsenwinkel van Drunen”. Die kans hebben wij met 2 handen aangenomen en vanaf 1 mei gaan wij verder in ons nieuwe pand in Drunen onder de naam Pelders Tweewielers.

Alle klanten in Waalwijk: blijf vooral komen zoals jullie deden. Als vervoer een probleem is lossen we dit samen op. Voor alle mensen in Drunen, Elshout, Vlijmen en omstreken: kom gerust eens vrijblijvend kijken in onze prachtige nieuwe zaak waar vakmanschap, service en gastvrijheid hoog in het vaandel staan. De koffie en/of thee staat klaar.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

COVID-19 (Coronavirus) maatregelen

Zowel de werkplaats als de showroom van Pelders Tweewielers zijn open. Wij houden de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwlettend in de gaten en volgen de richtlijnen van het RIVM en de GGD. De gezondheid van onze bezoekers en onze medewerkers staat vanzelfsprekend op de eerste plaats.

VOYAGE EM

Met zijn krachtige middenmotor en de long-life kettingaandrijving, is de Voyage EM de perfecte fiets voor de echte fietsliefhebber.

Liv

Liv biedt alles wat de fietsende vrouw zoekt

Alledaagse held

De Gotour2 gaat terug naar de essentie van de e-bike

The people that know your bike best...

Of u uw fiets nu gebruikt voor sport, voor woon-werkverkeer of recreatie, een betrouwbare fietsservice is essentieel om ervoor te zorgen dat u blijft genieten van uw fiets. Regelmatige fietsservice door professionals verhoogt de levensduur van uw fiets evenals uw rijplezier. Het helpt ook onverwachte, vermijdbare servicekosten te voorkomen. 

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30- 18.30
Woensdag:  08.30- 18.30
Donderdag:  08.30- 18.30
Vrijdag:  08.30- 20.00
Zaterdag:  08.30- 17.00
Zondag:  Gesloten
 
LET OP:
Tot en met 25 april kunt u terecht in onze winkel in Waalwijk. Vanaf 28 april zijn we beperkt bereikbaar in Drunen.

Vanaf 1 mei zullen we volledig beschikbaar zijn vanaf onze nieuwe winkel in Drunen (voormalig pand Van Asten Rijwielen)


Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Financiering